Sportski pozdrav

Ako si takmičarskog duha? Ako deliš sa nama ljubav prema ženskom fudbalu? Ako voliš da se družiš i želiš da stekneš nove prijatelje?

Na pravom si mestu!

Ako ipak nisi sigurna da li je fudbal pravi sport za tebe, opusti se i probaj.  Na probnom treningu imaćeš priliku da upoznaš cool ekipu i osnove ovog dinamičnog i prelepog sporta. 

Često postavljana pitanja

Treninzi se održavaju 3 puta nedeljno. Zimski termini su: sreda, četvrtak i nedelja, a letnji: utorak, sreda i četvrtak. Vikend je rezervisan za utakmice.

Leti treniramo na stadionu FK Heroj, a  zimi  u Areni Pilares.

Trenige vodi tim izuzetno posvećenih stručnjaka koji pre svega voli ono što radi i željno isčekuje svaki naredni fudbalski trening i utakmicu:

Srbislav Erdeljan – glavni trener

Miladin Kovačević – pomoćni trener

Slobodan Erdeljan – trener golmana

Da. Time stvarno možemo da se pohvalimo. Naime čitava tehnička opremljenost je na zavidnom nivou (balon, reflektori, lopte…). Mi želimo da pružimo najbolje uslove našim fudbalerkama, kako bi one mogle u potpunosti da se posvete onome što vole, a to je fudbal.

Ne postoji striktno pravilo kada bi trebalo početi sa fudbalom. U našem klubu trenutno imamo igračice koje imaju od 6 do 25 godina. Topla preporuka je da devojčica ima minimum 6 godina kada počinje sa sportom, zbog psiho-fizičkog razvoja.

Negujemo toplu i inspirativnu atmosferu, u kojoj ćeš napredovati i kao igračica i kao čovek! Svi smo tu jedni za druge, kako na terenu, tako i na klupi, na treningu, pa i van njega. Treninzi su profesionalno vođeni i iako grupni, vodimo računa o svakoj igračici fudbala ponaosob.

Zimi ti neće biti hladno, jer imamo odlične i tehničke uslove, a cena je više nego pristupačna.

Pročitaj šta o nama kažu naše igračice. 

Članarina

Trudimo se da cena treniranja u ZFK Heroj bude izuzetno pristupačna. Pored toga, kreirali smo i sistem preporuka koji omogućava svima koji to žele da već povoljnu cenu treninga učine još povoljnijom!

2000

mesečno

  • 3x nedeljno
  • poklon šorc i majica kluba

1400

mesečno*

  • 1 tvoja drugarica je počela da trenira sa nama

1000

mesečno*

  • 2 tvoje drugarice su počele da treniraju sa nama

*Navedene mesečne cene važe dokle god drugarica koju si prepouričila trenira kod nas. Ukoliko dovedeš više od 2 drugarice, ostvaruješ pravo na beplatnu članarinu.