O nama

O klubu

ŽFK Heroj je osnovan 3. jula 2018. godine uz pomoć velike podrške devojaka, sadašnjih članova kluba, na čemu smo im veoma zahvalni.

Klub je osnovan sa ciljem da ujedini ljubitelje ovog divnog sporta i da svim članovima omogući da uživaju u fudbalu.


VREDNOSTI

Trudimo se da uspostavimo savršen balans između ozbiljnog rada i ozbiljnog druženja. Budući da je reč o timskom sportu, takvu atmosferu i negujemo. Ambiciozni smo i nasrećniji smo kada smo zajedno na terenu.

Nije fudbal bezrazložno najpopularniji sport na svetu. Ili igrate, gledate ili slušate o istom. A mi? Mi uživamo u svakom pogledu.

TRENERI

Srbislav Erdeljan

Glavni trener

Svoju fudbalsku karijeru je počeo u omladinskoj školi CZV, da bi posle toga igrao za Voždovac, OFK Beograd, Čukarički Železnik… A igrao je i za inostrane klubove. 

Završio je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu i nadalje se posvetio prenošenju svojih znanja i ljubavi prema fudbalu. Bio je trener u ŽFK Rad, a trenutno, pored svog kluba je trener u školi fudbala Zvezdice i u selekciji Beograda za devojčice uzrasta 13 – 15 god.

Pomocni trener

Miladin Kovačević

Pomoćni trener

 Nekada igrač fudbala i futsala, a sada trener, ali i igrač. Koliko voli da prenosi svoje finte na sadašnje i buduće fudbalerke, toliko i voli da igra isti sport. 

Počeo je karijeru u Obliću, a nastavio je istu u mnogim klubovima u zemlji i inostranstvu. Kao trener radi 6 godina, a fudbaleri i fudbalerke su imali prilike da od njega uče  u Akademiji Fudbala Kovačević i Školi Fudbala Premium. Sada tu čast imaju i igračice Ženskog fudbalskog kluba Heroj.

IMG-e44474c6b28dac09c7b4236f313e2446-V (2)

Slobodan Erdeljan

Trener golmana

Najmlađi član ekipe, ali isto tako ništa manje iskusan. U dugogodišnjem radu sa golmanima izgradio je svoj jedinstven pristup igračicama koji se pokazao veoma uspešnim. 

Kao licencirani trener vodio je golmane iz različitih klubova i nesebično pomagao razvoju drugih igrača, po potrebi. Bio je trener u ŽFK Rad, školicama fudbala Zvezdica i Premium, a od kad je sa bratom osnivao ŽFK Heroj radi kao trener golmana.